Obveščamo vas, da bo dne, 16.03.2019 z začetkom ob 09.00 organizirana prostovoljna čistilna akcija športnega igrišča in okolice za kulturnim domom v Lokvi. Čistilna akcija bo v sodelovanju s skupino staršev organizirala KS Lokev.

Športno igrišče je že nekaj let potrebno celovite prenove, saj ga je zob časa močno načel. Okolica športnega objekta, ki bi morala biti zbirališče mladine je zapuščena in nam ni ravno v ponos.

V krajevni skupnosti Lokev smo se odločili, da kljub močno okrnjenemu proračunu, ki nam ga za delovanje naše krajevne skupnosti v predlogu proračuna za leto 2019 namenja občina Sežana uredimo za potrebe aktivnega načina življenja prebivalcev naše krajevne skupnosti urejen športni objekt.

Čistilna akcija je le začetek plana obnove športnega igrišča. V prihodnosti bi postopno zamenjali dotrajane zaščitne ograje, namestili primernejše športne rekvizite, poskrbeli za ureditev ustreznih meteornih jaškov pred vhodom na igrišče, ter v obliki otroškega kotička za najmlajše uredili manjši prostor za naše najmlajše prebivalce vasi Lokev in Prelože.

Zavihajmo rokave in naredimo naš kraj lepši.
KS Lokev

Opomba: v primeru slabega vremena se čistilna akcija prenese na nedeljo 24.03.2019

Kontaktna oseba : Robert Müllner: 041 359 260

The gallery was not found!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja