Lepo je, da se v  domačem okolju vedno znova pojavljajo  novi glasbeni izvajalci. Če malce pobrskamo po glasbeni preteklosti našega kraja ne moremo mimo  pevskih presežkov legendarnega Ladija Mljača in njegove Prizme,  pa naše evrovizijke Tinkare Kovač in njenih prečudovitih pesmi.  V novejšem obdobju  se je mladina poistovetila z domačo zasedbo Jastrebi, ki je na zadnjem Opasilu v Lokvi leta 2019 skupaj z Zvito feltno dvignila publiko na noge. 
Morda pa se na glasbenem obzorju rojeva nova zvezdica Maruša, ki je skupaj s spremljevalno ekipo posnela odličen spot pesmi “Kovači sreče”.  Maruša Komljanec Ban je na svojem you tube kanalu v spremljevalnem tekstu  zapisala, da  je bil  videospot pesmi  posnet v Lokvi na Krasu. V spotu je želela izpostaviti  znamenitosti kraja in to ji je tudi odlično uspelo. Tako si lahko v videospotu ogledate lepote Vojaškega  muzeja Tabor, gostilno Muha, pršutarno Lokev, ter arhitekturno lepoto vasi in pokrajine. 
Tako,  kot se za umetnika spodobi se je mlada Maruša zahvalila prav  vsem, ki so pripomogli k nastanku tega projekta.  Zahvalila se je  Alenu Klepčarju za čudovit aranžma, snemalcu Kristjanu Stepančiču, ki je zgodbo izvrstno ujel v objektiv,  igralcem Nejcu Sili, Denisu Skoku, Timiju Ivančiču , še posebej pa Luki Škrku, ki je dovolil, da se delček pesmi posname v njegovem studiu.
V spotu nastopa tudi  neuničljiva Francka Mljač po domače Bclovka, ki pri svojih letih še vedno ohranja tako močno voljo do življenja. Zahvala gre tudi sponzorjem: Urši Janežič za make up in pričesko, Domnu Prosenu (izdelki Gravez) za gravirano leseno tablico z napisom in Gostilni Muha, ki ji je omogočila prostor za snemanje in pogostitev.
 
Bravo Maruša, le tako naprej.
 
Zapisal: Robert Müllner

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja